Informatie


Nieuws

Op deze pagina bundelen we items uit het nieuws die ons opvielen. Ziet u zelf iets opmerkelijks? Laat het ons dan direct ... Lees verder.


Onderwijs

De situatie van atheïsten in de wereld, of zelfs wat atheïsme is, is niet bij iedereen bekend. Maar het is wel heel interresant, daarom bieden wij de mogelijkheid aan studenten om met iemand van onze vereniging in discussie te gaan. Ook ... Lees verder.


Activiteiten

De werkgroep onderwijs heeft als doel informatie over atheïsme te verzamelen, maken en beschikbaar te stellen ten behoeve van het onderwijs en andere belangstellenden. Verder verzorgt deze groep gastlessen en beantwoordt het vragen van ... Lees verder.


Word lid van het Atheïstisch Verbond

Een vereniging bestaat bij gratie van haar leden en dat is bij het Atheïstisch Verbond niet anders, met meer leden staat de vereniging sterker en hebben we meer middelen om onze activiteiten uit te voeren. Er zijn vier verschillende lidmaatschappen beschikbaar, de keuze is aan u. U kunt natuurlijk ook altijd doneren. Als lid van het Atheïstisch Verbond steunt u de atheïstische beweging in Nederland. U krijgt maandelijks een nieuwsbrief en korting op activiteiten georganiseerd door de vereniging. De lidmaatschapskosten worden jaarlijks geïnd. Mocht u zich direct willen inzetten voor atheïsme in Nederland of heeft u interesse om deel te nemen aan één van onze werkgroepen, laat u dat dan alstublieft aan weten via ons contactformulier.